Γύρισε… σπίτι του ο Βακαλουνάκης

Απόλλων | 12 Ιανουαρίου 2018, 22:42

Ακόμα περισσότερο τονώνει την επιθετική του γραμμή ο Απόλλων εν όψει της έναρξης του β' γύρου, κάνοντας δικό του το Νίκο Βακαλουνάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο υψηλόσωμος επιθετικός αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Πανακρωτηριακού, ενώ έχει πολυετή παρουσία σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο (Μινώταυρος, Ιωνία 2000, Ηρακλής Νερ.).

Στην ομάδα του Αγ. Ιωάννη επιστρέφει μετά από μία δεκαετία καθώς εκεί ουσιαστικά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία σε νεαρή ηλικία αγωνιζόμενος μέχρι και τα 23 του χρόνια, πριν κάνει την πρώτη του μεταγραφή στον Μινώταυρο τότε.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά από μία δεκαετία πάλι πίσω στο σπίτι σου!

Η ομάδα μας μετά από δέκα χρόνια έκανε πάλι δικό της τον πολύπειρο επιθετικό Νίκο Βακαλουνάκη! Ο Νίκος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες μας όπου έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα. Στα 23 του χρόνια έκανε την πρώτη του μεταγραφή στον Μινώταυρο και μετά ακολούθησαν και άλλες όπως η Ιωνία 2000, ο Άρης Βουκολιών και ο Πανακρωτηριακός!
Τώρα στα 33 του χρόνια μετά από μια δεκαετία ήρθε πάλι στην ομάδα της γειτονιάς του. Νίκο σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια καλή σεζόν με υγεία και πολλά γκολ.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden