Γύρισαν Γαλλία οι Κρος και Ομπερχάουζερ – Τα νεότερα με Στανισάβλιεβιτς

Πλατανιάς | 15 Ιανουαρίου 2018, 13:42

Παρελθόν οριστικά για τον Πλατανιά μπορούν να θεωρούνται οι Κρος και Ομπερχάουζερ, για τους οποίους όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έλυσαν τα συμβόλαιά τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, οι δύο Γάλλοι που είχαν αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα είχαν έρθει με προσδοκίες στον Πλατανιά, πλέον έχουν φύγει από τα Χανιά και θα αναζητήσουν άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Όπως είναι γνωστό, ο Κρος δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, ενώ το γεγονός που ουσιαστικά τον έφερε εκτός ομάδας ήταν αυτό που έγραψε κάποια στιγμή στο Instagram ότι είναι απλήρωτος, δημοσιοποιώντας με έναν άσχημο τρόπο το παράπονό του.

Από την άλλη, ο Ομπερχάουζερ είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά, με συνέπεια να τεθεί εκτός για όλη τη χρονιά.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΝΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Από εκεί και πέρα, ο Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς παραμένει στα Χανιά, αλλά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα (μάλλον από το εξωτερικό) για να συνεχίσει την καριέρα του. Οπως είναι γνωστό, ο Σέρβος μέσος δεν ταξίδεψε με την αποστολή στα τρία εκτός έδρας ματς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ξάνθη, με τον Μανουέλ Ρόκα να του δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει. Από την άλλη, το θέμα είναι αν στην περίπτωση που αλλάξει ο προπονητής, ο Στανισάβλιεβιτς θα μπορούσε να παραμείνει. Περισσότερα σίγουρα θα φανούν ίσως και αυτή την εβδομάδα.

Estrella