Γυρίζουν… σελίδα μετά το “σοκ”

Χανιά | 2 Δεκεμβρίου 2019, 21:43

Η λέξη απογοήτευση είναι μικρή για να περιγράψει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί στα Χανιά μετά το "σοκ" των τελευταίων λεπτών στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. 

/Bella Pizza

Ενα δικό τους παιχνίδι τους… γλίστρησε μέσα από τα χέρια και το χειρότερο είναι ότι δε “σώθηκε” έστω ο ένας βαθμός. Ενα φινάλε και μία εξέλιξη γενικότερα που κανείς δεν περίμενε έπειτα από ένα παιχνίδι στο οποίο δόθηκαν οι ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα από το 1-0, ενώ από την άλλη ο Κουτζαβασίλης δεν είχε ακουμπήσει την μπάλα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού δεν υπήρξε κάποια καλή στιγμή του Απόλλωνα Λάρισας εκτός των δύο γκολ μετά το 86′.

Το παιχνίδι αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν αφού τα Χανιά καλούνται να… σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν μπροστά, αφού η συνέχεια είναι ιδιαίτερα κρίσιμη μετά το “πέσιμο” από την πρώτη εξάδα.

Μετά το διήμερο ρεπό από την Τρίτη (03/12) το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη θέλει να… γυρίσει σελίδα, αφού πλέον στον “ορίζοντα” βρίσκεται το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκη, στο οποίο δεν υπάρχει περιθώριο για νέα ήττα, ώστε να μη μεγαλώσει η απόσταση από τις θέσεις των πλέι οφ.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad