Γυναίκες: Ξεκίνησε η ΑΘΛΕΣΗ

Βόλεϊ | 29 Αυγούστου 2018, 18:29

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (28/08) για την ΑΘΛΕΣΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα παίξει στην Α2 γυναικών, κάτι που αποτελεί σίγουρα πρόκληση. Ο Μάνος Μανωλάκης μίλησε στο athlitiko για το καινούργιο ξεκίνημα που επιχειρεί το συγκρότημά του.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι το ζητούμενο είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία μέσα από ωραίο βόλεϊ, αλλά και η ανάδειξη ορισμένων ταλαντούχων κοριτσιών, που διαθέτει στο ρόστερ της η ΑΘΛΕΣΗ.

Αναλυτικά δήλωσε: «Το ταξίδι  στην Α2 ξεκίνησε χθες με πολλή όρεξη. Είναι μια εντελώς νεανική ομάδα και ίσως η μοναδική των Εθνικών κατηγοριών που θα στηριχτεί στα δικά της παιδιά. Δεν προκρίνουμε το μοντέλο των ακριβών μετεγγραφών, γιατί δεν οδηγεί πουθενά στις παρούσες συνθήκες.                                           

Θα δώσουμε ευκαιρία στις νεαρές μας αθλήτριες. Αυτές  άλλωστε μας έφτασαν μέχρι εδώ.  και από την άποψη αυτή η ΑΘΛΕΣΗ είναι ένα υγιέστατο σωματείο. Ο στόχος μας είναι διπλός. Η παραμονή στην κατηγορία, που με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων  θα προσπαθήσουμε να το επιτύχουμε, παίζοντας ωραίο βόλεϊ. 

Ωστόσο μέσα από το ανεβασμένο επίπεδο αγώνων, θα βοηθηθούν κάποια ταλαντούχα κορίτσια να αναδειχθούν σε σπουδαίες αθλήτριες».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad