Γουνάκης: Πήραμε… εξάποντο στο πιο κρίσιμο παιχνίδι

Κορωνίς | 27 Μαρτίου 2018, 20:24

Ένας εκ των πέντε σκόρερ της Κορωνίδας στο ντέρμπι παραμονής με τα Ροδωπού την περασμένη Κυριακή (25/3), ο Λευτέρης Γουνάκης, μίλησε στο athlitiko μετά την εμφατική νίκη-ανάσα της ομάδας του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκείνος, η Κορωνίδα πήρε ουσιαστικά “εξάποντο” από αυτό το παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο όπως είναι τα Ροδωπού, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής πριν από το δικό τους παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πετύχατε την πιο σημαντική σας ίσως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε μία πολύ κρίσιμη καμπή και απέναντι σε μία ομάδα που ήσασταν σχεδόν μαζί στην “ουρά” της βαθμολογίας:

“Τα Ροδωπού δεν είναι κακή ομάδα, εμείς κάναμε το παιχνίδι να φανεί εύκολη “υπόθεση” με την εμφάνιση που κάναμε γενικότερα. Σε αυτό μας βοήθησε άλλωστε και ο προπονητής μας Παντελής Μπερικάκης που μέχρι τώρα είναι δίπλα μας και μας βοηθάει ακόμα και αν εμείς από την δική μας πλευρά τον έχουμε στεναχωρήσει πολλές φορές στα παιχνίδια μας φέτος”.

Μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν “εξάποντο” θεωρητικά για την Κορωνίδα αυτό το αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνετε φέτος για την παραμονή σας:

“Σίγουρα πήραμε ένα “εξάποντο” από αυτό το παιχνίδι καθώς ήταν το πιο κρίσιμο της φετινής περιόδου και έπρεπε να το πάρουμε διότι και οι δύο ομάδες το θέλαμε πολύ λόγω και της δύσκολης βαθμολογικής θέσης που είχαμε”.

Πού πιστεύεις θα κριθεί η παραμονή τόσο για εσάς όσο και για τις άλλες ομάδες, καθώς υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι το φινάλε;

“Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι στο θέμα της παραμονής και καμία ομάδα σαφώς δεν έχει σωθεί. Πρέπει να παλέψουμε ακόμα διότι πλέον η κάθε ομάδα “καίγεται” κάθε εβδομάδα για βαθμούς και θα παλεύει μέχρι το φινάλε της σεζόν. Έτσι εμείς πρέπει να μην σταματήσουμε και να συνεχίσει και η χαρά που επικρατεί στην ομάδα”.

Με το πρωτάθλημα να μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία, πώς κρίνεις μέχρι τώρα την παρουσία σας, θα έπρεπε η Κορωνίδα να ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία;

“Σύμφωνα με το υλικό που έχουμε σαν ομάδα σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί μέσα στη σεζόν, αλλά εμείς κάνουμε ουσιαστικά τα πράγματα δύσκολα από μόνοι μας και δυσκολεύουμε έτσι και το έργο μας”.

 

Estrella