Γνωριμία με δύο παγκοσμίου κλάσεως προπονητές

Πολεμικές Τέχνες | 18 Σεπτεμβρίου 2018, 12:05

Σημαντική εμπειρία αποτέλεσε για τον προπονητή του ΑΣ Κρήτες Νίκο Καντάρα και τους αθλητές-τριες Μαρία Κατσούλη, Ανδρόνικο Παναγιωτίδη και Πολύμνια Τσόλια η συμμετοχή σε σεμινάριο στο Γαλάτσι.

Στο σεμινάριο αυτό, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου, δίδαξαν οι Πολ Γκριν και Γκάρεθ Μπράουν. Πρόκειται για δύο παγκοσμίου κλάσεως προπονητές, πρωτοπόρους στη σύγχρονη μεθοδολογία και τη μεγιστοποίηση της αγωνιστικής τεχνικής που ανέπτυξαν πάνω στο ηλεκτρονικό σύστημα βαθμολόγησης και κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα στον τρόπο της προπόνησης και του αγώνα.

Από το Φεβρουάριο του 2018 βρίσκονται στις υπηρεσίες του Ταεκβοντό των ΗΠΑ ως εθνικοί προπονητές, επιφορτισμένοι με την ανάπτυξη του αθλήματος ώστε να καταστεί η καλύτερη ομάδα στον κόσμο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2014.

Ο Πολ Γκριν έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, όπου με την καθοδήγησή του η Τζέιντ Τζόουνς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ολυμπιάδες του 2012 και 2016. Ως αθλητής ήταν από τους καλύτερους της κατηγορίας του – όπου είχαν παράδοση οι Κορεάτες – έχοντας κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2003, δύο χρυσά και δύο ασημένια πανευρωπαϊκά μετάλλια, ενώ συμμετείχε και στην ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.

Το Δ.Σ. του ΑΣ Κρήτες με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους μεγάλους του χορηγούς ANEK Lines και Bluestar ferries που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

 

karta antonis garden