Γλυνιαδάκης: Το μπάσκετ διδάσκει τη συνεργασία

Μπάσκετ 12 Δεκεμβρίου 2019, 22:27

Το Ελληνικό μπάσκετ επισκέφθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά το Χριστοδούλειο Ίδρυμα και τα κορίτσια που φιλοξενεί για να μοιράσει δώρα, αγάπη και χαρά.

Η αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Αποτελούνταν από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ Σταύρο Δουβή, τον γενικό διευθυντή Γιώργο Κονδύλη, τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Ξανθόπουλο, τον γενικό διευθυντή του ΠΣΑΚ Κώστα Αλεξανδρίδη και τους αθλητές Μπατή, Κατούφα, Κώττα (Ιωνικός), Ντόλα (Περιστέρι), Σταυρακούκα, Κουφόπουλο και Γκάτζο (Δάφνη Δαφνίου).

«Το μπάσκετ διδάσκει τη συνεργασία», σχολίασε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης υπογραμμίζοντας: «οι αθλητές και το Πρωτάθλημα δίνουν το παράδειγμα, συνεργάζονται και όλοι μαζί ήρθαμε στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα για να προσφέρουμε λίγη χαρά. Το κάνουμε για 12 χρόνια, όχι μόνο την περίοδο των εορτών, αλλά σε όλη την διάρκεια του έτους. Οι αθλητές είναι άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες και μπορούμε να προσφέρουμε πολλά εντός και εκτός γηπέδων.»

Ο Χανιώτης πρόεδρος του ΠΣΑΚ ανακοίνωσε επίσης ότι τα ενήλικα κορίτσια του Ιδρύματος είναι καλεσμένα το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου 2020 στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσουν το 24o All Star Game.

Ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, δήλωσε από την πλευρά του:

«Σας καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση στο Χριστοδούλειο ορφανοτροφείο θηλέων. Είστε μαζί μας, ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ, για 12η συνεχή χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω για την ουσιαστική συμβολή σας, όχι μόνο την περίοδο των Εορτών, αλλά σε όλη την διάρκεια του έτους. Μας βοηθάτε να γίνει γνωστό το Ίδρυμα και ο σκοπός του. Μας δίνετε κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι. Όλα τα ενήλικα κορίτσια μας, σπουδάζουν. Το μπάσκετ είναι από τα λίγα πράγματα στην χώρα μας, για το οποίο μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Μας κάνει χαρούμενους, ενώ το ήθος των ανθρώπων του είναι ξεχωριστό και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στον γενικό διευθυντή του ΠΣΑΚ κ. Αλεξανδρίδη, με το οποίον έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Σας εύχομαι καλές Γιορτές και πάντα επιτυχίες.»

zgas

Rabona ad