Γκολέμης αντί Μπερνεάνου – Ποιο είναι το τετραμελές νέο τεχνικό τιμ

Πλατανιάς | 11 Αυγούστου 2018, 13:51

Μετά τον Γιάννη Κερλίδη και ο Γιώργος Μπερνεάνου δεν συμπεριλαμβάνεται στο τεχνικό τιμ του Πλατανιά για τη νέα περίοδο. Ουσιαστικά, οι φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στο Μάλεμε φέρνουν τη σχετική "αποκάλυψη".

Οπως μαρτυρούν αυτές οι φωτογραφίες, ο άνθρωπος που προπονεί τους τερματοφύλακες δεν είναι άλλος από τον Κώστα Γκολέμη, ο οποίος επί σειρά ετών βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά ως προπονητής μεν τερματοφυλάκων, αλλά για τις ομάδες υποδομών (Κ20, Κ17).

Ο Γκολέμης θ’ αντικαταστήσει έτσι τον Μπερνεάνου που αποφάσισε εδώ και λίγες μέρες να αποχωρήσει, έχοντας συμφωνήσει με ομάδα στην Αγγλία για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μάλιστα, η πρόσληψή του είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.

Φυσικά, μία ακόμα αλλαγή στο τεχνικό τιμ είναι αυτή του Γιάννη Κατσούλη, ο οποίος θα είναι οριστικά στο πλευρό του Πάουλο Κάμπος αντί του Γιάννη Κερλίδη. Ως εκ τούτου, το τετραμελές τεχνικό τιμ του Πλατανιά για τη νέα περίοδο αποτελείται από τους Κάμπος, Κατσούλη, Γιαννιτόπουλο (γυμναστής) και Γκολέμη. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad