Γκιόκα: Σημαντικό το βραβείο του πρώτου σκόρερ

Θησέας | 17 Μαρτίου 2018, 20:15

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ της περυσινής περιόδου για το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας θα παραλάβει το βράδυ του Σαββάτου στο χορό της ΕΠΣ Χανίων, ο επιθετικός του Θησέα, Γκάμπριελ Γκιώκα, που σημείωσε 12 τέρματα σε 14 παιχνίδια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 20χρονος επιθετικός συνεχίζει αρκετά καλά και τη φετινή περίοδο με 7 γκολ μέχρι στιγμής στη Β’ Κατηγορία με την ομάδα των Περιβολίων, σε κάτι παραπάνω από 20 αγώνες πρωταθλήματος. Ο ίδιος μίλησε στο athlitiko λίγο πριν από τη δική του βράβευση, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι σημαίνει για εσένα το βραβείο του πρώτου σκόρερ, με τον Θησέα να κατακτά μάλιστα και τον τίτλο στην επανεμφάνισή του στα τοπικά πρωταθλήματα;

Σίγουρα είναι αρκετά σημαντικό αυτό το βραβείο για εμένα, καθώς ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά που συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα η οποία με βοήθησε πάρα πολύ πέρυσι. Νιώθω ότι ανταμήφθηκε ο κόπος και ο ιδρώτας μου για αυτό που αγαπάω πολύ.

Δέυτερη καλή χρονιά και πρώτη ουσιαστικά πολύ “γεμάτη” με πάνω από 20 συμμετοχές και 7 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι;

Η αλήθεια είναι η πρώτη φορά που κάνω μία τόσο “γεμάτη” χρονιά, καθώς πέρυσι τα παιχνίδια ήταν σχετικά λίγα. Η κατηγορία σαφώς είναι πιο δύσκολη, δεν έχει καμία σχέση με τη Γ’, όμως με καλούς συμπαίκτες μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Τέλος, ένα σχόλιο για την ομάδα σου, η οποία στην πρώτη της παρουσία στη Β’ Κατηγορία μετά την επαναδραστηριοποίησή της κάνει μία αρκετά αξιοπρεπή πορεία και βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Για πρώτη χρονιά σίγουρα πηγαίνουμε αρκετά καλά σαν ομάδα, μπορούσαμε βέβαια σε κάποια παιχνίδια που δεν μας βγήκαν να πάμε ακόμα καλύτερα, αλλά θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος.

 

Mikel Chania Delivery