Γκιόκας: Πολύ καλό ξεκίνημα με εξαίρεση το ματς με Πανακρωτηριακό

Γ' Εθνική 11 Οκτωβρίου 2019, 16:18

Δηλώσεις για το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον ΑΟΑΝ (13/10, 16:00) έκανε ο ποδοσφαιριστής της Επισκοπής Αγγελος Γκιόκας. 

Οπως τονίζει ο 27χρονος επιθετικός στην ιστοσελίδα της ομάδας στόχος είναι η νίκη ώστε εκμεταλλευόμενη το ρεπό του Ηροδότου η Επισκοπή να ανέβει στην κορυφή, μία εβδομάδα πριν το δικό της ρεπό.

Αναφορικά με το ξεκίνημα της σεζόν ο Α. Γκιόκας το χαρακτήρισε πολύ καλο με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό όπου η ρεθυμνιώτικη ομάδα λίγο πριν το τέλος “έσωσε” τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για μας, ένα παραπάνω για το ότι την ερχόμενη εβδομάδα καλούμαστε να εκτίσουμε το ρεπό μας. Θέλουμε, όπως και να έχει, τους τρεις βαθμούς γιατί έτσι θα βρεθούμε στην κορυφή έστω κι αν ο Ηρόδοτος θα έχει ένα ματς λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά, κάθε κερδισμένο ματς, μας βοηθάει πολύ στην ψυχολογία μας.

Δουλεύουμε πολύ καλά πάντως και σκοπός μας είναι να αποδίδουμε αυτό για το οποίο έχουμε προπονηθεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα».

Για το μέχρι τώρα ξεκίνημα: «Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με εξαίρεση το αποτέλεσμα -ως αποτέλεσμα και μόνο- με τον Πανακρωτηριακό. Θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού, αυτή να είναι και η μοναδική απώλεια βαθμών γιατί το πρωτάθλημα είναι μικρό. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε τα λεγόμενα “εύκολα παιχνίδια” αν και τέτοια δεν υπάρχουν όπως έχει αποδειχθεί».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad