Γκαρθία: Συζήτησα και με τον Βαλβέρδε πριν έρθω – Η επίσημη παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό (vid)

Super League 1 8 Ιανουαρίου 2018, 18:46

Εποχή Όσκαρ Γκαρθία, για τον πάγκο του Ολυμπιακού, μιας και παρουσιάστηκε επίσημα την Δευτέρα από τους "ερυθρολεύκους". Μεταξύ άλλων, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι μίλησε και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ζητώντας την άποψή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παρουσία του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, των αντιπροέδρων κ.κ. Κουντούρη, Αγραφιώτη και Μπαταγιάννη, του Διευθύνοντος Συμβούλου, Γιώργου Παύλου, του Φρανσουά Μοδέστο, διευθυντικών στελεχών της ΠΑΕ και μελών της Διοίκησης συνολικά, ο Ισπανός προπονητής “συστήθηκε” στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό, τον οποίο απηύθυνε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, τον λόγο πήρε ο Κριστιάν Καρεμπέ: «Τον καλωσορίζουμε στον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι που αυτή την ημέρα τον έχουμε κοντά μας και τον παρουσιάζουμε. Του ευχόμαστε καλή τύχη και κάθε καλό, στην προσπάθεια που θα κάνει ως προπονητής του Ολυμπιακού»!

Σε μία σύντομη τοποθέτησή του, η οποία ακολούθησε την παρουσίαση από τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο Όσκαρ Γκαρθία στάθηκε στις γνώσεις που έχει για τον Ολυμπιακό «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω την τύχη να είμαι εδώ. Στον, κατά την γνώμη μου, αλλά και όσων μου έχουν μιλήσει για τον Ολυμπιακού, μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδος. Έχω συζητήσει με όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα, γνωρίζω και μου έχουν πει τα καλύτερα, κάτι που με κάνει χαρούμενο που είμαι εδώ».

Συνεχίζοντας, στάθηκε στην επαφή που είχε με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως «ναι, μέσα στην εβδομάδα είχα κάποια συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε».

Δεχόμενος, στη συνέχεια, τις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο κ. Γκαρθία επεσήμανε, μεταξύ άλλων: «Ταιριάζει η σκέψη μου και η φιλοσοφία μου με αυτή του Ολυμπιακού, καθώς μου αρέσει να δουλεύω με τα νέα παιδιά. Ήμουν και στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, μία από τις καλύτερες του κόσμου και έχω μεγάλη όρεξη να γνωρίζω νέα παιδιά και να βγάζω παίκτες από εκεί. Είναι κάτι που το είχα κάνει στο παρελθόν. Ξέρω ότι αυτοί οι παίκτες όταν παίρνουν τις ευκαιρίες μπορούν να σταθούν στο ύψος των προσδοκιών αλλά και να πάρουν μέρος και στις εθνικές ομάδες των χωρών τους».

Αναλύοντας το πλάνο του, για τον τρόπο παιχνιδιού που έχει στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό, τόνισε πως «μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχουμε την κατοχή, να παίζουμε ψηλά και να αφήνουμε μακριά από την περιοχή μας τον αντίπαλο», ενώ, επανερχόμενος στο θέμα των επαφών ου είχε, προτού αποφασίσει να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, πρόσθεσε πως «μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα, τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτή, την πόλη του Πειραιά».

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού πιάνει άμεσα δουλειά, καθώς μετά το τέλος της παρουσίασής του μετέβη απευθείας στο Ρέντη.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ  

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania