Γιώργος Σαμαράς: Πιστεύω πως θα δικαιωθεί ο ΟΦΗ

Super League 1 5 Μαρτίου 2019, 14:20

Την πίστη του ότι στην έφεση ο ΟΦΗ θα μπορέσει να δικαιωθεί για την υπόθεση με τον Αιγινιακό εξέφρασε ο Γιώργος Σαμαράς, σε συνέντευξή του στο Sport24Radio. 

planakis

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ έκανε λόγο για… γερό στομάχι που διαθέτουν στη διοίκηση και τόνισε ότι αν όντως υπήρχαν πραγματικές αποδείξεις ας έπεφτε η ομάδα και 20 κατηγορίες!

Παράλληλα μίλησε και για τη νέα εποχή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον ερχομό Βέρα και Ισις. 

Αναλυτικά η συνέντευξη στο Sport24Radio έχει ως εξής:

Για το αν γνώριζαν αυτή την υπόθεση: Πριν φτάσει στην απόφαση της η Επιτροπή Δεοντολογίας, γίνεται μια δίκη. Γνωρίζαμε την υπόθεση όταν έφτασε στην τελική ευθεία, δεν την γνωρίζαμε όταν η υπόθεση ανάμειξης μας στον ΟΦΗ ήταν στο αρχικό στάδιο. Παρουσία των δικηγόρων μας και του Άγγελου Οικονόμου είπαμε αυτά που είχαμε να πούμε, ακούσαμε αυτά που ακούσαμε. Υπήρχε προεργασία και κάναμε νομικά ό,τι έπρεπε για να διασφαλίσουμε την ομάδα.

Για την πρωτόδικη απόφαση: Από την πλευρά της ομάδας, δεν έχει καμία ανάμειξη κανένας παίκτης. Και δεν πιστεύω πως τα στοιχεία είναι αρκετά για να αποδειχθεί η ανάμειξη του πρώην προέδρου του ΟΦΗ. Αν υπήρχαν πραγματικές αποδείξεις από τα βιβλία της ομάδας, ότι έχει γίνει αυτό – εγώ ο ίδιος θα έλεγα να πέσουμε και 20 κατηγορίες. Εδώ μιλάμε για το δίκαιο της υπόθεσης με βάση και τα στοιχεία που υπάρχουν. Με βάση αυτά τα στοιχεία ποιο είναι το δίκαιο και ποιο το άδικο. Θα δούμε στην έφεση και με βάση τα δικά μας πιστεύω πως θα δικαιωθεί ο ΟΦΗ.

Για το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ: Oσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, με αυτό ασχολείται ο Γιάννης (Σαμαράς). Eχουμε χωρίσει τις αρμοδιότητες μας. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε, σε αυτό που χτίζουμε. Να επισκεφτούμε τα σχολεία, οι ενέργειες που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ό,τι και να συμβεί. Εμείς συνεχίζουμε πιστοί στο πλάνο μας, είτε αυτό θα είναι ο υποβιβασμός, είτε όχι. Δεν μας τραβάει πίσω.

Για το πλάνο: Ο ΟΦΗ έχει ένα μεγάλο όνομα και μια μεγάλη ιστορία. Διαθέτει ανθρώπους που τον αγαπούν, έχουμε πλάνο που σκοπεύουμε να το τηρήσουμε. Oποιος θέλει να το ακολουθήσει, καλώς. Δεν πειράζουμε κανέναν και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας πειράξει. Πάντως, στομάχι έχουμε.

Για την εικόνα του ΟΦΗ: Γνωρίζαμε από την αρχή της χρονιάς, από τον Οκτώβρη που μπήκαμε, πως με βάση το οικονομικό πρόβλημα και με την προσπάθεια που έκανε η διοίκηση πως έγινε προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Oταν μπήκαμε στην ομάδα, ήταν τελευταία. Γνωρίζαμε και ήμασταν έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο. Είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο; Θα μπορούσαμε να περιμένουμε να διαλυθεί η ομάδα, γιατί δεν γνωρίζαμε αν η ομάδα μπορούσε να βγάλει την χρονιά και ξέραμε το ρίσκο που πήραμε. Μπήκαμε, δεν φοβόμασταν κάτι. Προσπαθούσαμε να φέρουμε παίκτες με βάση ένα brand name που υπήρχε και δεν υπάρχει πλέον. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα και επικρατεί μια απαξίωση στην ομάδα. Ήταν δύσκολο να φέρουμε παίκτες από το εξωτερικό και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Και πάλι κάναμε πολλές μεταγραφές για την περίοδο του Ιανουαρίου. Στο γήπεδο φαίνεται πως κάτι αλλάζει. Να αλλάξουμε μια πάσα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Για την επιλογή των Βέρα – Iσις: Τους γνώριζε ο Γιάννης Σαμαράς. Δεν είχαμε καμία διάθεση για αλλαγή προπονητή, θα μπορούσαμε να το κάνουμε αλλά δεν το θέλαμε. Δυστυχώς έγινε το περιστατικό που έγινε. Θέλαμε να φέρουμε ανθρώπους που γνώριζαν το τι σημαίνει ΟΦΗ και το τι σημαίνει Ηράκλειο. Θα χάναμε χρόνο εάν ερχόταν ένας ξένος προπονητής που θα έπρεπε να προσαρμοστεί. Αγωνιστικά, εκ του αποτελέσματος, δεν έχει φανεί ακόμα στον κόσμο όμως στα δικά μας μάτια που τους βλέπουμε καθημερινά πιστεύουμε πως έχει γίνει ένα βήμα ακόμα.

 

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania