Γιούδας: Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο

Παλαιόχωρα | 12 Ιουλ 2018, 18:39

Ο Τρύφωνας Γιούδας μίλησε στο athlitiko για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 25χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από τον Ηρακλή και δε δυσκολεύτηκε να πει το ναι στον ΑΟΠ. Ο ίδιος τονίζει πως η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και θέλει να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Τον προπονητή μου και τον τεχνικό διευθυντή. Δε χρειάστηκε και πολλές μέρες για να έρθουμε σε συμφωνία, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν διάθεση για συνεργασία, συζητώντας με τον εκπρόσωπο μου. Δώσαμε τα χέρια μόλις έμεινα ελεύθερος από τον Ηρακλή, αφού μπορούσα να διαπραγματευτώ το μέλλον μου», τόνισε αρχικά ο νεαρός πορτιέρε.

Αναφερόμενος στο γιατί επέλεξε το σύνολο του Αστέριου Θέμελη, ο Γιούδας είπε: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα, γιατί η χρονιά που πέρασε είχε αρκετές δυσκολίες. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μόνο η Παλαιόχωρα και πως θα τη βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της μαζί με τους συμπαίκτες μου.  

Όσον αφορά, τώρα, στους λόγους που ήρθα, έχω να πω ότι η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο και τις συνθήκες αυτές δύσκολα τις συναντάει κάποιος ακόμη και στη Football League.

Θα ήθελα, τέλος, να πω πως εύχομαι στον Ηρακλή να πραγματοποιήσει τους στόχους του κι ένα ευχαριστώ σ’ αυτούς που με στήριξαν πέρυσι. Δηλαδή τον Τάσο Κατσαμπή και τον εκπρόσωπο μου, τον Βασίλη Διαμαντή».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad