Για 1η φορά σε αποστολή ο Μασούρας, χωρίς Άρτσε στο Ηράκλειο ο Πανιώνιος

Super League 1 4 Οκτωβρίου 2019, 21:51

Για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται σε αποστολή του Πανιωνίου ο Γιάννης Μασούρας. Δεν αναμένεται πάντως να ξεκινήσει στα ματς του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ.

Απεναντίας, ο Πέδρο Άρσε δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη. Οι εξετάσεις της Παρασκευής έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον ορθό μηριαίο, κάτι που τον θέτει νοκ-άουτ για το Κυριακάτικο ματς.

Στην αποστολή για το εν λόγω ματς θα είναι ο Γιάννης Μασούρας. Ο Έλληνας δεξιός ακραίος αμυντικός έχει “μπει” κανονικά στις προπονήσεις, όμως όπως είναι λογικό ο βαθμός ετοιμότητας του δεν είναι στο 100% και θεωρείται σχεδόν απίθανο να πάρει θέση βασικού απέναντι στον ΟΦΗ.

Το ότι θα είναι ο Μασούρας στην αποστολή για Κρήτη επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα panionianea.gr διευκρινίζοντας ότι η οποία παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί, λύθηκε:

«Θέλω να ευχηθώ σιδερένιος στον Γιάννη Μασούρα, που επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά φέτος, μετά την απόκτηση του από την ομάδα μας στα τέλη του Αυγούστου.

Οποιαδήποτε παρεξήγηση έχει λάβει τέλος πλέον και είχε γίνει λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης και εκτίμησης από το παρελθόν του παίκτη. Η όποια παρεξήγηση υπήρξε έληξε με τον καλύτερο τρόπο.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad