Για το “check-in” στην Ξάνθη

Πλατανιάς | 16 Σεπτεμβρίου 2018, 11:30

Ο Πλατανιάς κάνει πρεμιέρα στις επίσημες διοργανώσεις για τη νέα σεζόν, στην Ξάνθη, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Αβάτου, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο στόχος για τους “ερυθρόλευκους” είναι να “τσεκάρουν” το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, απέναντι σε έναν αντίπαλο Γ’ Εθνικής.

Ο Πάουλο Κάμπος πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Γκοτ, Βασιλειάδης, Σικαλιάς, Καραγκούνης, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Λάμτσε, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης, Πουρζιτίδης, Ουές, Παπουτσογιαννόπουλος, Νίλι, Κωστίκος, Σμυρλάκης, Παπανικολάου, Μποσκέτι, Μιγκέλ, X. Ποζατζίδης.

Από την άλλη ο Γιώργος Μαραντάς έχει πάρει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τον Άρη Αβάτου και θα γνωστοποιήσει τη 18άδα λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Το ματς, στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης, αρχίζει στις 18:30, με διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη από τη Δράμα και βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Παναγιώτη Κουβαλάκη και Κωνσταντίνο Τσακίρη. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης από τη Θράκη.

 

Estrella