Για το σερί και τη 2η θέση… Μόνο νίκη κόντρα σε Απόλλωνα Πόντου

Πλατανιάς | 2 Μαρτίου 2019, 12:18

Με στόχο να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Πλατανιάς επιδιώκει στη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο θα υποδεχθεί στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Πλατανιάς θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που “τρέχει” τις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας παρ’ όλα αυτά μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αυτή επί του Καραϊσκάκη στο γήπεδο Περιβολίων. Αυτός είναι και ο σκοπός στο σημερινό παιχνίδι, δηλαδή η αξιοποίηση της έδρας και η επανάληψη μιας νίκης που θα φέρει τον Πλατανιά ψηλότερα στην βαθμολογία και θα τον διατηρήσει σε τροχιά δεύτερης θέσης.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι σίγουρα πολύ σημαντικό, με τον Απόλλωνα Πόντου το τελευταίο διάστημα να δείχνει πολύ φορμαρισμένος, θα πρέπει, δε, να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό στην επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στο ίδιο γήπεδο, έχει χάσει καθαρά με 1-0 από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο μένει να φανεί εάν η απουσία δύο σημαντικών μονάδων θα μπορούσε να βλάψει τον Πλατανιά, καθώς πρόκειται για παίκτες που βρίσκονται πάντοτε στο βασικό σχήμα, με τον ένα να είναι ο Νίλι και ο άλλος ο Κόρτσταμ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μπακογιάννης (Αθηνών), βοηθοί του θα είναι οι Κολλιάκος (Αθηνών) και Παγουρτζής (Πειραιά) και 4ος ο Βλάχος (Ανατολικής Αττικής).

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα έχει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Mikel Chania Delivery