Για το αποτέλεσμα έστω και “λαβωμένος”

Χανιά | 10 Μαρτίου 2019, 10:27

Με πολλά και σημαντικά προβλήματα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός για το ματς με τον Ηρόδοτο (10/03, 15:00), αλλά ακόμα και έτσι στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Αλικαρνασσό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος, αφού οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς παραμονής, ενώ για τη χανιώτικη ομάδα απουσιάζουν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές. 

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μουμίν, τους τραυματίες Λαζαρίδη, Κουσκουνά, Ζιούλη, Σάλιακα, Καραγεώργη και τον Ρίσκι (ασθενής). 

Στην αποστολή υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται 17 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Γρηγορόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Καραγιάννης, Βρεττός, Κάσσος, Αρναρέλλης, Χαλκιαδάκης, Αποστολόπουλος.

Από την άλλη ο Γιώργος Λυρώνης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Νύκταρη και Κασαπάκη, ενώ θα “βγάλει” 18άδα λίγη ώρα πριν το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δραγούσης (Κιλκίς), με βοηθούς τους Αϊναλή (Μακεδονίας) και Καρβούνη (Μεσσηνίας). Ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) θα είναι 4ος διαιτητής, με παρατηρητή διαιτησίας τον Κωστάκο (Πειραιά).

 

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania