Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Χανιά | 17 Νοεμβρίου 2018, 12:17

Κομβικό για τη συνέχεια της προσπάθειάς του στη Football League είναι το ματς του ΑΟΧ/Κισσαμικού με αντίπαλο τον Βόλο ΝΠΣ, στα Περιβόλια (17/11, 15:00).

Με μόλις ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια η χανιώτικη ομάδα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάλιακα (υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων) και των τραυματιών Χαλκιαδάκη, Αρναούτογλου, Κεχαγιά. Από την άλλη επιστρέφουν από τιμωρία ο Καραγιάννης και από τραυματισμό ο Ρίσκι.

Από την άλλη ο Βόλος έχει έρθει στα Χανιά με τρεις “παλιούς γνώριμους”, τον Κισσαμίτη ποδοσφαιριστή, που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Κισσαμικό, Αντώνη Ντεντάκη, αλλά και τους Βασίλη Μάντζη και Αλμπέρτο Ενγκουέμ, που τίμησαν κατά το παρελθόν τη φανέλα με το δελφίνι.

Η αποστολή των “νεοφώτιστων” υπενθυμίζεται ότι είναι η εξής: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Λούκας και Πίσπας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Απόστολος Τζουμαλάκης (Σερρών), με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο, Νίκο Τοροσιάδη (Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Γιώργο Κουναλάκη (Ηρακλείου).

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad