Για την πρώτη νίκη εκτός! Στις 3 με Παναιγιάλειο

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2018, 11:34

Συνέχεια μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενδεχομένως με την κατάκτηση μιας ακόμα, δεύτερης στη σειρά, επιδιώκει να δώσει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός παίζοντας στις 3 το μεσημέρι απέναντι στον Παναιγιάλειο. 

Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Αιγίου ταλανίζεται από προβλήματα, ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο, καθώς είναι έτοιμη να περάσει στα χέρια ενός Αιγύπτιου επιχειρηματία. Ουσιαστικά δηλαδή οι παίκτες της χανιώτικης ομάδας θα βρουν τον αντίπαλο τους σε μια κρίσιμη κατάσταση για ό,τι αφορά το μέλλον τους. 

Από κει και πέρα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός προσβλέπει στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, έχοντας αποδείξει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα ότι είναι πολύ αποτελεσματικός ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για το αν θα μπορέσει να έρθει η πρώτη νίκη μακριά από τα Χανιά, αυτό θα το γνωρίζουμε γύρω στις 5 το απόγευμα. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος για τους παίκτες του Πετράκη είναι η κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), βοηθοί οι Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και Καλαμπόκης (Αιτ/νίας) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα έχει ο Τάσης (Ηπείρου).

Estrella
/psiloritischania