Για την επιστροφή στις νίκες με Κέρκυρα

Χανιά | 16 Μαρτίου 2019, 12:41

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή την εβδομάδα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αλλά η νίκη στο δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα (16/03, 15:00 - ΕΡΤ3) στα Περιβόλια είναι μονόδρομος. 

planakis

Μένοντας δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή για να μπει σε… περιπέτειες αναφορικά με το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. 

Ο Μακεδόνας προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Λαζαρίδη, Ζιούλη, Σάλιακα, Γκίνη και Καραγεώργη. Από την άλλη σε σχέση με το ματς στη Νέα Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο επιστρέφουν οι Κουσκουνάς, Μουμίν και Ρίσκι. 

Στην αποστολή, υπενθυμίζεται, ότι συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι εξής: Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Γρηγορόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Κεχαγιάς, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης, Μουμίν, Καραγιάννης, Βρεττός, Κάσσος, Αρναρέλλης, Χαλκιαδάκης, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Κουσκουνάς.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Για την Κέρκυρα ο Νίκος Αναστόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νίκο Κρητικό. Ο τεχνικός του ΑΟΚ πήρε στην αποστολή για τα Χανιά 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Αθανασόπουλος, Αναστασίου, Κούρος, Σανδραβέλης, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Χαντάκιας, Νίκιτς, Βίλα, Κόντος, Λινάρδος, Πασάς, Σιατραβάνης, Μότα, Ζορμπάς, Τουράμ, Αποστολίδης, Γεωργακόπουλος, Στ. Κρητικός.

Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής) θα διευθύνει τον αγώνα, με βοηθούς τους Αντώνη Κάλλη (Ανατολικής Αττικής), Αντώνη Μαυραντωνάκη (Ηρακλείου), 4ο διαιτητή την Ελένη Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χαράλαμπο Μοιραδωράκη (Πειραιά).

 

karta antonis garden
/psiloritischania