Για μια καλή εμφάνιση στην Τρίπολη

Πλατανιάς | 4 Δεκεμβρίου 2019, 12:15

Παρένθεση στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ανοίγει το μεσημέρι (15:00) ο Πλατανιάς, δίνοντας τον επαναληπτικό για το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έχουν το μεγάλο προβάδισμα, το οποίο έχουν εξασφαλίσει από τον πρώτο αγώνα στα Περβόλια, όταν είχαν επικρατήσει με 1-0. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει έτσι το πλεονέκτημα προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, με τον Πλατανιά να θέλει πάνω απ’ όλα μια καλή εμφάνιση για να δείξει ότι μπορεί να αφήσει πίσω τις εμφανίσεις που έχει ειδικότερα στα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, η προσοχή είναι στραμμένη από τώρα στο ματς που ακολουθεί την Κυριακή με την Κέρκυρα, όπου η νίκη θεωρείται αυτοσκοπός.

Το παιχνίδι διεξάγεται στη σκιά βέβαια του σοβαρού τραυματισμού του Λεωνιδόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ απών θα είναι επίσης και ο Ρουσσάκης λόγω τραυματισμού.

Τον αγώνα έχει την έχει οριστεί να διευθύνει ο Καραντώνης (Ημαθίας), βοηθοί θα είναι οι Κόλλιας και Μωυσιάδης και 4ος διαιτητής ο Ζαμπαλάς (και οι τρεις, επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad