Για Κοκκαλά και Βασιλειάδη

Πλατανιάς | 21 Ιουλ 2018, 18:08

Παρελθόν για τον Πλατανιά φαίνεται ότι θα αποτελέσει μετά τον Δημήτρη Κασωτάκη και ο Αντώνης Κοκκαλάς. Εν τω μεταξύ, ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τη θέση του τερματοφύλακα, του 22χρονου Γιώργου Βασιλειάδη που ήταν στη Δόξα Δράμας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Καταρχήν, ο Κοκκαλάς, δεν δείχνει ότι είναι σύμφωνος ώστε να παραμείνει στην ομάδα εφόσον, όπως ακούγεται, προορίζεται για δεύτερος. Συγκεκριμένα, η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Πλατανιάς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ξένο τερματοφύλακα και συγκεκριμένα Βραζιλιάνο, έχοντας προτείνει στον Κοκκαλά να παραμείνει δεύτερος, κάτι που ο ίδιος δεν το θέλει. Ως εκ τούτου, απομένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη που θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο θέμα.

Από την άλλη, εκτός του Βραζιλιάνου, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ο Πλατανιάς βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συνεργασία με τον Γιώργο Βασιλειάδη που φέτος και μετά την κατάκτηση της ανόδου με τον Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική, μεταγράφηκε στη Φούτμπολ Λιγκ, στη Δόξα Δράμας, χωρίς όμως να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad