Γιατρουδάκης: Απόρροια μακροχρόνιων προσπαθειών

Στίβος | 20 Σεπτεμβρίου 2018, 20:50

Περιχαρής για μία ακόμη πανελλήνια πρωτιά για τον Γ.Σ. "Ελ. Βενιζέλος" ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Γιατρουδάκης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η επιτυχία αυτή είναι απόρροια μακροχρόνιων προσπαθειών και ομαδικής δουλειάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου έχουν ως εξής: «Μόνο περηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε και για το φετινό αποτέλεσμα το οποίο οφείλεται πρωταρχικά στους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές του Συλλόγου μας καθώς μέσα από μία πληθώρα προβλημάτων που προέκυψαν το 2018 κατάφεραν και πέτυχαν τους αγωνιστικούς τους στόχους κλείνοντας τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Η σταθερά ανοδική πορεία και το φετινό αποτέλεσμα είναι απόρροια μακροχρόνιων προσπαθειών και ομαδικής δουλειάς. Για το λόγο αυτό η σημερινή επιτυχία ανήκει εξίσου στους γονείς των αθλητών μας, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους Εξωτερικούς μας συνεργάτες, στους Φορείς της πόλης μας και της Κρήτης γενικότερα, στους Χορηγούς και Υποστηρικτές μας οι οποίοι από τη δική τους θέση ο καθένας συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.

Σίγουρα η νίκη και ειδικά η πρωτιά είναι ένα σοβαρό κίνητρο των προσπαθειών μας. Πιο σημαντικό από όλα όμως είναι να υπάρχει όραμα για το μέλλον, ένα όραμα που μας εμπνέει. Τίποτα δε χαρίζεται… Τα πάντα κατακτώνται με πολύ σκληρή δουλειά και κόπο…»

karta antonis garden