Γιαννόπουλος: Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα

Πανακρωτηριακός | 30 Αυγούστου 2018, 13:34

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί μονόδρομο για τον Πανακρωτηριακό σύμφωνα με το Μάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως «η ομάδα προσπαθεί χρόνια να τα καταφέρει αλλά φέτος είναι ο μοναδικός μας στόχος».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο πλαίσιο της κλήρωσης, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Τσομπάνογλου τόνισε πως άπαντες στο Ακρωτήρι δουλεύουν σκληρά προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου, με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρός.

Για τους στόχους του Πανακρωτηριακού: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δυστυχώς αυτή η ομάδα προσπαθεί χρόνια να τα καταφέρει αλλά φέτος είναι ο μοναδικός μας στόχος. Ο προγραμματισμός έχει γίνει με βάση αυτόν τον στόχο, η δουλειά που γίνεται απ’ όλο το τεχνικό επιτελείο, η στήριξη που έχουμε από τον πρόεδρο και τη διοίκηση είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά αυτό είναι μια φράση, το ”να πάμε να το πάρουμε”. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα αναμένεται να γίνει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα καθώς πάρα πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Ομάδες αξιόλογες που έχουν δηλώσει ότι θέλουν το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε, τις γνωρίζουμε όλοι. Θεωρώ ότι μέσα από τη δουλειά στο τέλος θα το πάρει αυτός που αξίζει. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε εμείς».

 

Mikel Chania Delivery