Γιαννούλης: Όλοι ενωμένοι

Super League 1 1 Μαρτίου 2019, 19:58

Ο Κώστας Γιάννουλης μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι του ΟΦΗ απέναντι στην Λάρισα και τόνισε πως άπαντες στις τάξεις του Ομίλου πρέπει να είναι ενωμένοι για να φτάσουν στη νίκη.

planakis

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός έκανε δηλώσεις στο OFI TV και υποστήριξε ότι κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βγάλει εγωισμό και όλοι ν’ ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή για να πάρουν το ματς.

Αναλυτικά είπε: «Τα λόγια είναι περιττά. Πολύ μιλήσαμε. Φτάνει. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Έχω περάσει από δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει προσωπικό εγωισμό για να πάρουμε αυτά τα ματς. Αυτό είναι το πρώτο και μετά ακολουθεί το τακτικό κομμάτι, τι μας λέει ο προπονητής και τι μπορούμε να κάνουμε. Αν έχουμε προσωπικό εγωισμό και κάνουμε ό, τι μας λέει ο προπονητής δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Εντός έδρας είναι σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα και να μη δεχθούμε γκολ. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάμε καλά και θα φτάσουμε στη νίκη που τη θέλουμε τόσο πολύ. Σε κάθε αγωνιστική υπάρχει άγχος. Από την πρώτη αγωνιστική όταν είσαι στο ποδόσφαιρο ζεις μέσα στο άγχος. Κάθε Κυριακή δίνεις εξετάσεις και δεν πρέπει να σταθούμε στο άγχος. Εμείς φέραμε την ομάδα εδώ, εμείς πρέπει να την ανεβάσουμε πιο ψηλά, άρα δεν πρέπει να αφήσουμε να μας κυριεύσει το άγχος».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania