Γευμάτισαν μαζί διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές (pics)

Πανακρωτηριακός | 18 Νοεμβρίου 2018, 13:44

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι με τα Άπτερα, ο αντιπρόεδρος και διοικητικός ηγέτης του Πανακρωτηριακού, Μανώλης Σβουράκης, παρέθεσε γεύμα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και μέλη του Δ.Σ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Ακρωτηρίου βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας αήττητη και με το χθεσινό “διπλό”, έκανε το “11 στα 11”, στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.

Η επίσημη ενημέρωση έχει ως εξής:

«Τα καλύτερα έρχονται !!!

Το Σάββατο το βράδυ μετά το παιχνίδι με τα Άπτερα, ο αντιπρόεδρος και διοικητικός ηγέτης της ομάδας Μανώλης Σβουράκης παρέθεσε γεύμα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και μέλη του Δ.Σ στο εστιατόριο “Τα Νεώρια” στο Παλιό Λιμάνι.

Μέσα σε κλίμα ευφορίας που προκύπτει από το εξαιρετικό ξεκίνημα του Πανακρωτηριακού στο πρωτάθλημα, η διάθεση όλων ήταν στα “ύψη”!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης χάρισε μια εικόνα στον κ. ΣΒΟΥΡΑΚΗ, για όλα όσα προσφέρει επί σειρά ετών στο ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι.

Όπως τόνισε ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ “ένα μικρό δώρο με μεγάλη αγάπη από όλους μας, για όσα μας προσφέρεις και ξεφεύγουν από τα όρια ομάδας τοπικού. Αισθανόμαστε όλοι τυχεροί που βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα!

“Πλήρως ευχαριστημένος δήλωσε και ο κ. ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ που ανέφερε ότι “οι στόχοι που θέσαμε και όλο αυτό που οργανώσαμε το καλοκαίρι προχωρά εξαιρετικά και αυτό μας ικανοποιεί πλήρως. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και βέβαια η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη”.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα και μετά τη βροχή που έπεφτε στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχαμε και καταιγίδα από… μπύρες!

Προχωράμε όλοι μαζί!

Τα καλύτερα έρχονται!».

panakrotiriakos geuma 1

panakrotiriakos geuma 2

panakrotiriakos geuma 3

panakrotiriakos geuma 5

panakrotiriakos geuma 6

panakrotiriakos geuma 7

panakrotiriakos geuma 8

panakrotiriakos geuma 9

panakrotiriakos geuma 10

panakrotiriakos geuma 11

panakrotiriakos geuma 12

panakrotiriakos geuma 13

panakrotiriakos geuma 14

panakrotiriakos geuma 15

Mikel Chania Delivery

Rabona ad