Γαλλικό… κλειδί για τη μεσαία γραμμή!

Χανιά | 27 Ιουλίου 2018, 19:03

Εκτός από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές με σημαντικές παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επενδύει και σε νεαρούς, αφού μετά τον Κεχαγιά σειρά έχει ο Καντιμά!

Η χανιώτικη ομάδα δίνοντας συνέχεια στη μεταγραφική της δραστηριότητα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μέσου Ράιαν Καντιμά.

Το πόσο πιστεύουν στην περίπτωση αυτή οι ιθύνοντες του ΑΟΧ/Κισσαμικού προκύπτει από το γεγονός ότι για πρώτη φορά υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με κάποιο ποδοσφαιριστή.

Ο Καντιμά είναι 20 χρονών και φέτος πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της Γαλλίας (Ligue 2) με την Αζαξιό.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Γάλλο ποδοσφαιριστή, Rayan Kadima, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Το βιογραφικό του:

Είναι γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου 1997, αγωνίζεται ως μέσος και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Αζαξιό. Με τη δεύτερη ομάδα της συμμετείχε από το 2016 σε 48 παιχνίδια, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Φέτος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα που συμμετείχε στη Ligue 2, κάνοντας ντεμπούτο σε αγώνα με τη Νιορ, ενώ παράλληλα ήταν στην αποστολή σε αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad