Γίνονται επαγγελματίες παίκτες από την Κ20

Πλατανιάς | 20 Απριλίου 2018, 17:47

Την πρόθεση να γίνουν επαγγελματίες 4 ή 5 ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Πλατανιά γνωστοποίησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου σε επίσκεψη που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στα αποδυτήρια της ομάδας. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά την επόμενη εβδομάδα, πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι σαφές ότι ο Πλατανιάς προχωρά αυτή τη στιγμή σε αυτή την κίνηση, κάνοντας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην υποδομή της Κ20 καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τόσο στους αγώνες, με τις επιλογές διαθέσιμων παικτών, όσο και στις προπονήσεις.

Ετσι, απομένει να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι αυτά τα παιδιά που προορίζονται ώστε να γίνουν επαγγελματίες και μεταξύ άλλων υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο για πρώτη φορά στην καριέρα τους να βρεθούν σε αποστολή της πρώτης ομάδας στα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών της Κ20 στο ματς με την ΑΕΚ που είχε πραγματοποιηθεί στο Μάλεμε, βγάζοντας τα συμπεράσματά του.

Estrella