Γέμισε το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας – Θερμές ευχαριστίες του Γρανίτη (pics)

Γρανίτης | 18 Ιουλ 2018, 16:04

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/6) ο Γρανίτης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας σε μία πολύ όμορφη βραδιά με τον Ανδρέα Μανωλαράκη και το συγκρότημά του να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τους παρευρισκόμενους. 

granitis ekdilosi.jpg1

granitis ekdilosi.jpg2

Ο Γρανίτης μέσω του athlitiko εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ΔΣ του Γρανίτη ευχαριστεί όλους όσοι βρέθηκαν στη πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του συλλόγου. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αγία Μαρίνα για τη χορηγία των 4.000 μπυρών, 500 αναψυκτικών, όπως και προμηθευτές που συνεργάζονται με εστιατόρια και ξενοδοχεία της περιοχής για τη χορηγία τροφίμων και ποτών που καταναλώθηκαν στην εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γείτονες περίξ του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας που ανέχτηκαν τη μουσική και τη φασαρία μας μέχρι νωρίς το πρωί χωρίς να διαμαρτυρηθούν καθόλου. Ευχαριστούμε τον χορευτικό σύλλογο “ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ” του κ. Κώστα Μπούτζουκα για τη συμμετοχή στην εκδήλωσή μας. Τέλος ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά εν όψει της γιορτής της προστάτιδος του χωριού μας στην Αγία Μαρίνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Το ΔΣ του Γρανίτη 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad