Γέμισε η θύρα 3 εν όψει ΑΕΚ

Πλατανιάς | 14 Απριλίου 2018, 13:40

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Πλατανιάς επανέρχεται, κάνοντας γνωστό ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη θύρα 3 για το ματς με την ΑΕΚ. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, τα Περβόλια την Κυριακή θα είναι κατάμεστα από κόσμο, κάτι που τουλάχιστον φέτος θα συμβεί για πρώτη φορά. «Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια για τις θύρες 1 & 2 θα προπωλούνται σήμερα μέχρι τις 2μ.μ., καθώς και αύριο Κυριακή 15/4/18 και ώρες 11π.μ. – 1μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κισσάμου 107)», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Πλατανιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της θύρας 3 για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή 15/4/18 και ώρα 7:30μ.μ., εξαντλήθηκαν.

Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια για τις θύρες 1 & 2 θα προπωλούνται σήμερα μέχρι τις 2μ.μ., καθώς και αύριο Κυριακή 15/4/18 και ώρες 11π.μ. – 1μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κισσάμου 107).

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια προσκομίζοντας για το καθένα το δελτίο ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, υπενθυμίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, οι φίλαθλοι αποφεύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Estrella