Γάλλος έφυγε (Λέο), Γάλλος ήρθε (Σιμόν)!

Χανιά | 22 Ιουλίου 2018, 12:01

Ένας συμπατριώτης του Λέο, ο Ζερόμ Σιμόν, αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις “μικρές” κατηγορίες του Βελγίου.

Την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της Μολενμπέκ στην άνοδο στην 1η Ερασιτεχνική κατηγορία. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής πέρσι το καλοκαίρι ήρθε πρώτη φορά στην Κρήτη για να δοκιμαστεί από τον ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο όμως να μην ανάβει το “πράσινο φως” για την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Jerome Simon.

Το βιογραφικό του:

Γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1993 ο Σιμόν σε νεαρή ηλικία αγωνίστηκε στην Κ19 της Γκρενόμπλ και ακολούθησαν η β’ ομάδα της Μονπελιέ και η Λε Ποντέ. Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στο Βέλγιο με πρώτο του σταθμό τη Βιρτόν (ομάδα της Βελγικής επαρχίας του Λουξεμβούργου) και επόμενο τη Μολενμπέκ, την οποία βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην 1η Ερασιτεχνική κατηγορία.

Simon 2

Οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας ο Γάλλος μέσος δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την υποδοχή της οποίας έτυχα με την άφιξή μου και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης από την πρώτη στιγμή. Το πλάνο της ομάδας είναι πολύ ενδιαφέρον και από την πλευρά μου θα τα δώσω όλα για να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας και να φορέσω τη φανέλα της ομάδας».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad