“Βροχή” από γκολ, δοκάρια, ανατροπές και τελικά… άσος

Τάλως Νέοι Χανίων | 24 Μαρτίου 2019, 21:00

Πολλά γκολ, ανατροπές και θέαμα είχε το παιχνίδι μεταξύ των Νέων Χανίων και του Τάλω, στη Μοναχή Ελιά, με τους πρώτους να επικρατούν με 5-4.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέχρι το τέλος, σημειώθηκαν γκολ. Ειδικότερα, το 1-0 έγινε στο 2’, με αυτογκόλ του Ποντικάκη, με τον Μίχο, στο 6’, με σουτ έξω από την περιοχή να γράφει το 2-0. Ο Τάλως μείωσε σε 2-1, στο 15’, με τον Η. Ντερβίσι με σουτ.

Οι Νέοι ξανά αύξησαν τη διαφορά στα δύο γκολ, στο 27’, με τον Ντίμοφ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από απόκρουση του Νικολουδάκη, κάνοντας το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου, με τον Κουτσουκλάκη, με σουτ, στο 35’, να κάνει το 3-2. Μάλιστα, κατάφεραν να φτάσουν και στην ισοφάριση (3-3), στο 40’, με σουτ του Ασβεστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τάλως πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά, στο 70’, με τον Κουτσουκλάκης με ατομική ενέργεια και σουτ να κάνει το 3-4. Ο Τσαγκαράκης ισοφάρισε για τους Νέους σε 4-4, στο 75’, με κοντινό σουτ. Το τελικό 5-4, διαμόρφωσε ο Μ. Μαρκουλάκης με μακρινό σουτ, στο 92’.

Τέλος, να σημειωθεί πώς ο Τάλως είχε και τρία δοκάρια, με τους Μαρινάκη (8’), Η. Ντερβίσι (25’) και Ασβεστά (38’).

Διαιτητής: Τσαπαρίδης. Βοηθοί: Βερυκάκης-Τζιράκης.

Νέοι Χανίων (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Μακράκης, Κωνσταντουδάκης, Κωνσταντινίδης (50’ Συμεωνίδης), Ντιρμίση, Ε. Μαρκουλάκης (25’ λ. τρ. Ντίμοφ), Σταυρουλάκης, Μ. Μαρκουλάκης, Μίχος, Νεμπαυλάκης, Τσαγκαράκης, Αγγελάκης.

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Νικολουδάκης, Παπαβασιλείου, Ποντικάκης (45’ Ταργατζάκης), Μαρινάκης, Γαλανάκης, Κατσανεβάκης, Κάρτσα, Η. Ντερβίσι, Χωραφάκης (78’ Δημητρίου), Ασβεστάς (65’ Π. Ντερβίσι), Κουτσουκλάκης (85’ Λ. Ντερβίσι).

karta antonis garden

Rabona ad