Βραζιλιάνο και η Δόξα Δρ.

Football League 13 Αυγούστου 2018, 14:20

Βραζιλιάνους δεν εντάσσει στο δυναμικό του μόνο ο Πλατανιάς, αλλά κάτι αντίστοιχο κάνει και η Δόξα Δράμας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοάο Πάουλο.

Ο Ζοάο Πάουλο Ντε Σόουζα Ντάντας, όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ιντερ Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν.

Η ανακοίνωση από την ομάδα της Δόξας είναι η εξής:

«Επίσημα από σήμερα παίκτης της Δόξας είναι ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Ζοάο Πάουλο Ντε Σόουζα Ντάντας, καθώς υπόγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Οταπασίδη.

Έχει παίξει στην πατρίδα του με τις Ιπατίνγκα, Σάντο Αντρέ, Μπραγκαντίνο, Σοροκάμπα, Οέστε, Μότζι Μίριμ και Αμέρικα, ενώ έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Κίνας (Τιαντσένγκ) της Ρουμανίας (Ιάσι), της Πορτογαλίας (Τσάβες, Φρεαμούντε) και του Αζερμπαϊτζάν (Ίντερ Μπακού).

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της Δόξας για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου και να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να τους δικαιώσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Δόξα και στη Δράμα και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad