Βραδιά με βραβεύσεις – Συνέχεια με Χατζηγιάννη

Κορωνίδα | 29 Ιουλ 2018, 19:27

Παρουσία αρκετού κόσμου διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (22/7) η πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση της Κορωνίδας η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε μία πολύ όμορφη βραδιά που είχε προγραμματιστεί στο δημοτικό σχολείο του Βάμου, η χοροεσπερίδα ξεκίνησε με τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, με τον Κώστα Πρωτοψάλτη να απευθύνει λόγο εκ μέρους του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Κώστα Κωνσταντινίδη.

Στη συνέχεια σειρά πήραν οι βραβεύσεις με την Κορωνίδα να τιμά πέντε πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα τιμητική πλακέτα έλαβαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Τσικουδάκης, Ανδρέας Παπαδάκης, Γεράσιμος Σταυρουλάκης, ο γιατρός-συνεργάτης της ομάδας Γιάννης Γαϊτάνης και ο συνάδελφος Λευτέρης Αντωνακάκης.

Ακολούθησε ένα όμορφο βράδυ γεμάτο κέφι και διασκέδαση με τα αδέρφια Γιώργο και Νίκο Στρατάκη να δίνουν το δικό τους “χρώμα” μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες που διήρκησε το γλέντι.

Η συνέχεια των εκδηλώσεων για την Κορωνίδα δίνεται το προσεχές Σάββατο 4 Αυγούστου σε μία πολύ “καυτή” βραδιά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο “Λαμπράκειο Γυμνάσιο & Λύκειο Βάμου”.

Φωτ. Κατερίνα Μπονάτου

Estrella

Rabona ad