“Βράζουν” στα Τρίκαλα με Κουσκουνά: Δεν θέλουμε άτομα στ’ αποδυτήρια που δεν είναι άντρες!

Football League 17 Ιουλίου 2018, 16:38

Πυρ και μανία αποδεικνύεται ότι είναι στα Τρίκαλα με τον Νίκο Κουσκουνά, που σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Κώστα Νεμπεγλέρα, αθέτησε το λόγο που είχε δώσει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, μία μέρα μετά το ρεπορτάζ του athlitiko στο οποίο κάναμε αναφορά στο φλερτ που υπήρξε μεταξύ του 30χρονου επιθετικού και του ΑΟΧ/Κισσαμικού, αλλά και ότι στα Τρίκαλα είχε δώσει το λόγο του ότι θα συνέχιζε εκεί την καριέρα του, τελικά ο Κώστας Νεμπεγλέρας παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό (FM 100), περνώντας… γενεές δεκατέσσερις τον επιθετικό της Δόξας Δράμας.

«Ετσι όπως εξελίχθηκε, καλώς εξελίχθηκε, γιατί εμείς δεν θέλουμε άτομα στα αποδυτήρια τα οποία δεν είναι άντρες και δεν σέβονται τα λόγια τα οποία λένε! Δεν σεβάστηκε κανέναν. Ούτε τον κόσμο. Πέρασε από εδώ και φέρθηκε με τον πιο άσχημο και άδικο τρόπο για τους φιλάθλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν διοικητικό στέλεχος της ομάδας των Τρικάλων…

Αναλυτικά, η επίμαχη δήλωσή του είναι η εξής:

«Αν μιλήσουμε για την συγκεκριμένη περίπτωση και προσωπικά εγώ γιατί ξέρω πολύ καλά όταν περιμένεις ένα ποδοσφαιριστή και όταν σου έχει δώσει το λόγο όταν τον περιμένεις να έρθει στα γραφεία να υπογράψει και απλά σου στέλνει ένα απλό μήνυμα για να σου πει ότι απλά άλλαξε απόφαση για ένα παιδί το οποίο πέρασε απόετ τα Τρίκαλα και έφαγε ψωμί αν μη τι άλλο είναι ανέντιμο. Δεν είναι καλός ο τρόπος το πώς χειρίστηκε το ότι εμείς συμφωνήσαμε με αυτόν. Γιατί πιστεύω ότι εκμεταλλεύτηκε τα Τρίκαλα για να κάνει αυτός το δικό του κομμάτι.

Ετσι όπως εξελίχθηκε, καλώς εξελίχθηκε, γιατί εμείς δεν θέλουμε άτομα στα αποδυτήρια τα οποία δεν είναι άντρες και δεν σέβονται τα λόγια τα οποία λένε. Δεν σεβάστηκε κανέναν. Ούτε τον κόσμο. Πέρασε από εδώ και φέρθηκε με τον πιο άσχημο και άδικο τρόπο για τους φιλάθλους. Κάθε εμπόδιο για καλό. Θα ‘ρθει παίκτης που θα κουμπώσει πάνω στους ποδοσφαιριστές και στο σύστημα στο οποίο θα εντρυφήσει η ομάδα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad