Βράβευση Νικολιδάκη στη Σοχώρα

Γ' Εθνική 7 Οκτωβρίου 2019, 23:31

Σε μία ακόμα βράβευση μετά τον Αστέριο Θέμελη προχώρησε ο Ρεθυμνιακός, αυτή τη φορά πριν από την έναρξη του αγώνα με την Επισκοπή.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Ρεθύμνου στη Γ’ εθνική, απένειμε τιμητική πλακέτα την Κυριακή στο γήπεδο της Σοχώρας στον πρόεδρο της Επισκοπής Μιχάλη Νικολιδάκη.

Με αυτό τον τρόπο ο Ρεθυμνιακός έδειξε την αναγνώριση σε έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που έχουν περάσει γενικότερα από το κρητικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Βραβεύσαμε τον Μιχάλη Νικολιδάκη

Ο επί τουλάχιστον 10 συναπτά έτη Πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης, αποτέλεσε το τιμώμενο πρόσωπο, της δεύτερης από την σειρά βραβεύσεων που θα πραγματοποιήσεις στους φετινούς εντός έδρας αγώνες του, ο Ρεθυμνιακός μας, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσφορά ομάδων, παραγόντων και ποδοσφαιριστών που έχουν προσφέρει στο κρητικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή αγάπη του, προς το σωματείο του οποίου ηγείται, τίμησε τον κο Νικολιδάκη, με τον Πρόεδρο μας Κωστή Παπαδάκη, να του προσφέρει την αναμνηστική πλακέτα στο ημίχρονο του μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην Σοχώρα.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad