Βράβευσε τo Κέντρο Ειδικών Παιδιών “Η Ζωοδόχος Πηγή” ο ΠΟΑ

Γ' Εθνική 9 Δεκεμβρίου 2019, 18:13

Μία όμορφη κοινωνική δράση έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ατσαλένιου πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΟΑ με τον Γιούχτα. Ο πρόεδρος των γηπεδούχων βράβευσε τους ανθρώπους του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Η Ζωοδόχος Πηγή".

Το 1988 μία ομάδα γονέων της τοπικής κοινότητας του Ηρακλείου ίδρυσαν την “Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Απροσαρμόστων Ατόμων”. Το 1991 δημιουργήθηκε το Κέντρο Ειδικών Παιδιών “Η Ζωοδόχος Πηγή”, στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο σε ένα κτίριο 300 τ.μ. που παραχώρησε ο Ο.Τ.Ε.

Σήμερα η Ζωοδόχος Πηγή παρέχει υπηρεσίες σε 50 περίπου άτομα με νοητική υστέρηση ή αυτισμό και στις οικογένειές τους. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό – μη κυβερνητικό οργανισμό, ο οποίος είναι ειδικώς αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο. Υπόκειται στην αξιολόγηση και τον έλεγχο των Υπουργείων Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΟΑ:

«Πριν από τη σέντρα του αγώνα του ΠΟΑ με τον Γιούχτα το μεσημέρι της Κυριακής, η διοίκηση της ομάδας μας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Λέλεκας, βράβευσε τους ανθρώπους του Κέντρου Ειδικών Παιδιών “Η Ζωοδόχος Πηγή”. Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά που φιλοξενήσαμε τους ανθρώπους από τον μη κερδοσκοπικό, φιλανθρωπικό οργανισμό, το έργο του οποίου αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Ουδείς πρέπει να ξεχνά ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται ισότητα ευκαιριών, προσβασιμότητα, σεβασμό της έμφυτης αξιοπρέπειας και απαγόρευση των διακρίσεων. Στεκόμαστε στο πλευρό τους και τους αγκαλιάζουμε.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad