Βράβευσε τους παλαιμάχους του Αρη ο Δήμος Χανίων

Ποδόσφαιρο 25 Οκτωβρίου 2018, 13:16

Σε βράβευση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αρη Θεσσαλονίκης οι οποίοι βρίσκονται στα Χανιά, καθώς την Παρασκευή θα αγωνιστούν σε φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων προχώρησε ο Δήμος Χανίων.

Οι παλαίμαχοι του Αρη βρέθηκαν την Πέμπτη το πρωί στο Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα, να τους απονέμει αναμνηστική πλακέτα, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και ευρύτερα στον αθλητισμό. Εκείνοι με τη σειρά τους πρόσφεραν στον κ. Βάμβουκα λάβαρο με το σήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του Αρη για το γεγονός ότι συμμετέχουν σε φιλανθρωπικούς αγώνες, με τους οποίους συνεισφέρουν ευρύτερα στην κοινωνία. Εκ μέρους των παλαιμάχων του Αρη, ο Γιάννης Βένος ευχαρίστησε τον κ. Βάμβουκα για την τιμητική πρόσκληση και ανέφερε ότι οι παλιοί ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν στο υψηλότερο επίπεδο, είναι υποχρεωμένοι να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στην κοινωνία και να δίνουν ταυτόχρονα, το καλό παράδειγμα.

Στην τιμητική βράβευση έδωσαν επίσης το “παρών”, οι αντιδήμαρχοι Χανίων Γιάννης Μαράκης και Σταύρος Φιωτάκης καθώς και μέλη του συνδέσμου φίλων του Αρη Θεσσαλονίκης στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι παλαίμαχοι του Αρη έχουν προσκληθεί στα Χανιά για να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό αγώνα ενισχύοντας τα παιδιά της ΕΛΕΠΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

ΑΡΗΣ 2

ΑΡΗΣ 3

ΑΡΗΣ 5

ΑΡΗΣ 7

 

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad