Βράβευσε Δομάζο ο Δήμος Χανίων (pics)

Ποδόσφαιρο 15 Οκτωβρίου 2018, 12:57

Τιμή στον Μίμη Δομάζο απέδωσε ο Δήμος Χανίων, βραβεύοντας το μεσημέρι σε εκδήλωση που πραγματοποίησε τον 76χρονο παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού.

Παρουσία δεκάδων παιδιών από δημοτικά σχολεία, τα οποία μάλιστα συγκίνησαν τον Δομάζο, ο Δήμος Χανίων και ειδικότερα ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, βράβευσαν τον επονομαζόμενο “Στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος παρευρίσκεται σήμερα στα Χανιά για την παρουσίαση του βιογραφικού του βιβλίου, “Μίμης Δομάζος – Μυστικά κι άλλες αποκαλύψεις”, το οποίο θα παρουσιαστεί το απόγευμα (18:00) στο ιστορικό καφέ “Κήπος”.

vravefsi

vravefsi1

Στις δηλώσεις του ο Δομάζος τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ τον Δήμο και τον δημοτικό συμβούλιο για την ωραία εκδήλωση. Το απόγευμα θα μιλήσω στο βιβλίο μου και δεν θα πω πολλά τώρα. Θα σας περιμένω το απόγευμα να έρθετε και θα σας τιμήσω κιόλας. Θέλω να ευχαριστήσω και τα νεαρά παιδιά που βλέπω εδώ. Θέλω να φωνάξω και ένα αγόρι… Λέω αυτά όχι μόνο σε σένα αλλά σε όλα τα παιδιά που βλέπω, η μπάλα δεν είναι εύκολη, θέλει θυσίες. Για να γίνω αυτό που έγινα και να παίξω ποδόσφαιρο για 22 χρόνια και να φτάσω εκεί ψηλά, θέλει πάρα πολλές θυσίες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σ’ αυτό που πας να κάνεις, αλλά αν δεν αγαπήσεις το ποδόσφαιρο και αυτή τη “θεά” -τη μπάλα εννοώ- και δεν την κυνηγάς και πεις ότι βαρέθηκες, θα σ’ αφήσει κι αυτή…». 

Από την πλευρά του ο Δήμος Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων ανέφερε τα εξής: «Είναι χαρά να φιλοξενούμε στον Δήμο Χανίων τον Μίμη Δομάζο, έναν θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ίσως τον μεγαλύτερο Ελληνα ποδοσφαιριστή και ο οποίος είχε μια υπέροχη 20ετή παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενας διεθνής παίκτης που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ένας άνθρωπος από αυτούς που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό το 1971 στο τελικό του Γουέμπλεϊ. Αυτός ο θρύλος είναι μαζί μας και θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε στην αυτοβιογραφία του σε εκδήλωση που θα ακολουθήσει το απόγευμα. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την παρουσία του στα Χανιά και την ευκαιρία που μας έδωσε να επικοινωνήσουμε μαζί του».

vravefsi2

vravefsi4

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad