Βουρβαχάκης για την καλή πορεία: Ολα ξεκινάνε απ’ τη διοίκηση

Πανακρωτηριακός | 2 Δεκεμβρίου 2019, 21:58

Το athlitiko αναζήτησε έναν από τους πρωταγωνιστές του Πανακρωτηριακού για να μιλήσει για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Αυτός είναι ο Χρήστος Βουρβαχάκης.

Ο έμπειρος Χανιώτης ποδοσφαιριστής τόνισε ότι όλα ξεκινούν από τη διοίκηση η οποία παρέχει μια ασφαλεία στην ομάδα σε όλους τους τομείς ενώ από και πέρα στάθηκε στην καλή δουλειά που πραγματοποιείται από τον προπονητή και τους συνεργάτες του, το γεγονός ότι ο κάθε παίκτης γνωρίζει το ρόλο που έχει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σημαντικός παράγοντας είναι και το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

 

Χρήστο, εξαιρετική πορεία για την ομάδα σου, πού αποδίδεις ότι πάτε τόσο καλά;

Σίγουρα για να πάει μια ομάδα καλά, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ολα ξεκινάνε απ’ τη διοίκηση, που με επικεφαλής τον κ. Σβουράκη παρέχει μια ασφάλεια στην ομάδα σε όλους τους τομείς. Από εκεί και πέρα, γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και τους συνεργάτες του και σε συνδυασμό με τα παιδιά που ήμασταν στην ομάδα από πέρυσι και τα παιδιά που ήρθαν φέτος, έχουμε δέσει. Ο καθένας έχει καταλάβει τον ρόλο του και μέσα από την ομαδική προσπάθεια και την πολλή δουλειά βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και το κλίμα μεταξύ μας, που είναι πολύ καλό.

Αυτή την εβδομάδα δοκιμάστηκαν οι αντοχές σας με το να υπάρχουν τρία παιχνίδια στο πρόγραμμα;

Σίγουρα δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας αλλά ευτυχώς ανταποκριθήκαμε, θεωρώ, πολύ καλά.

Ο προπονητής σου εξακολουθεί να μιλά για το στόχο της παραμονής, θεωρείς ότι η ομάδα σου θα μπορούσε να βρεθεί στο τέλος στα πλέι οφ; Είναι ένας στόχος που σας ενδιαφέρει πλέον ενδεχομένως;

Πρωταρχικός στόχος εξ αρχής ήταν η παραμονή. Δεν κοιτάμε κάτι άλλο, ούτε αποπροσανατολιζόμαστε από αυτό τον στόχο. Μας ενδιαφέρει ξεκάθαρα σαν πρώτη χρονιά η παραμονή. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά.

Για την δική σου απόδοση, είσαι ευχαριστημένος; Νιώθεις καλά στην ομάδα σου;

Εχω μάθει να προσπαθώ για το καλύτερο όλα αυτά τα χρόνια και από εκεί και πέρα κρίνομαι από αυτούς που πρέπει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι νιώθω πολύ καλά με την ομάδα και αυτό μ’ ευχαριστεί στο μέγιστο βαθμό.

Για το τέλος πώς κρίνεις το πρωτάθλημα και αν θεωρείς ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να είχε περισσότερες ομάδες.

Το πρωτάθλημα φέτος έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι μικρό. Σίγουρα όμως είναι δύσκολο γιατί συμμετέχουν καλές και ιστορικές ομάδες και οι διάφορες είναι πολύ μικρές. Σίγουρα, η δομή με περισσότερες ομάδες θα ήταν πιο φυσιολογική, αλλά από εκεί και πέρα όπως είπα δεν παύει να είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad