Βοσνιάδης: Υπάρχει “ευχάριστος πονοκέφαλος”

Χανιά | 19 Οκτωβρίου 2019, 21:48

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε λόγο για "ευχάριστο πονοκέφαλο" που υπάρχει από το βάθος στο ρόστερ των Χανίων, ενώ δε θέλησε να χαρακτηρίσει ως "πρόβα" το τελευταίο φιλικό με τον Εργοτέλη πριν το σπουδαίο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

/Bella Pizza

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από την τακτική αντιμετώπιση του φιλικού. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Δεν θα έλεγα ότι ήταν πρόβα. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, που έπρεπε να τα δούμε και αυτά, γιατί ήταν τελευταίο μας φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος, αν και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα γκολ, γιατί κάναμε πολλές τελικές απέναντι σε μία πολύ δουλεμένη ομάδα, που παίζει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μας και έχει διαφορετική φιλοσοφία από πολλές ομάδες.

Ημασταν πολύ καλοί τακτικά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε καλά τρεξίματα και εμείς και ο αντίπαλος και γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, που έδειξε ότι και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Αλλάξαμε και τον σχηματισμό μας για να δούμε και το δεύτερο σχηματισμό σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, έγιναν πολλές αλλαγές και λίγο εκεί μέχρι να βρούμε τον χρόνο δεχτήκαμε ένα γκολ, ενώ ήμασταν τοποθετημένοι αμυντικά δεν κόψαμε τη φάση. Ακόμα κι έτσι είχαμε καλή παρουσία και θα μπορούσαμε στο τέλος με τις φάσεις που κάναμε να είχαμε κερδίσει. 

Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν όλα σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει πραγματικά αυτός ο “ευχάριστος πονοκέφαλος” που λέμε εμείς οι προπονητές. Υπάρχει βάθος στο ρόστερ μας, πολλά παιδιά διεκδικούν και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει.

Συνεχίζουμε με ηρεμία για την εβδομάδα που έρχεται και το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας με τον Απόλλωνα. Μία ομάδα η οποία είναι από τα φαβορί για να αλλάξει κατηγορία. Είναι ένα στοίχημα για εμάς, που είμαστε μία καινούρια ομάδα να κάνουμε αυτό που πρέπει απέναντι και σε τέτοιους αντιπάλους, γιατί είμαστε μία ομάδα που έχουμε και εμείς ξεκάθαρα τον στόχο μας. Θα προετοιμαστούμε σωστά και ήρεμα όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας.

Ευχαριστούμε τον Εργοτέλη για τη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad