Βοσνιάδης: «Παραιτούμαι»…

Football League 11 Νοεμβρίου 2018, 23:36

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποδεικνύεται πως δεν ήταν μάλλον αυτός το "πρόβλημα" στον Ηρακλή, καθώς ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Αιγινιακό...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στη θέση του, γιατί όπως είπε, δεν θέλει να διχάσει, άσχετα αν απολαμβάνει της στήριξης από τη διοίκηση του Γηραιού. Ως εκ τούτου, ο Ηρακλής αναζητά από τη Δευτέρα νέο προπονητή για να συνεχίσει στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου μέχρι στιγμής μετρά 4 βαθμούς μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αιγινιακό είναι τα εξής:

«Στον Ηρακλή ήρθαμε με όλη την καρδιά μας, ανάμεσα σε φίλους για να δουλέψουμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Από σήμερα η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Μην τη διαλύσετε την ομάδα, δώστε δύναμη στον επόμενο. Βρείτε τον τρόπο να αγκαλιάσετε τους παίκτες. Η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν η ομάδα μπει στη διαδικασία να αγχωθεί και να πιεστεί, το έργο θα είναι δύσκολο. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. To πιο σημαντικό είναι η αξιοπρέπεια. Δεν ήρθα στον Ηρακλή για να διχάσω. Τι να κάτσω; Να μείνω σε ένα περιβάλλον που δεν περνάω καλά κι ας με στηρίζει η διοίκηση; Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο προπονητής. Πήρα την απόφαση και προχωράμε».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad