Βοσνιάδης: Δε φοβηθήκαμε το παιχνίδι

Χανιά | 2 Μαρτίου 2019, 21:14

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός νίκησε με 4-1 τον πρωτοπόρο Βόλο στην έδρα του, με τον προπονητή της χανιώτικης ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη, να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν φοβήθηκαν το ματς και είχαν πίστη στις δυνατότητές τους.

planakis

«Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς και τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη συνέχεια», είπε στην αρχή των δηλώσεών του ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμκού, που εμφανίστηκε φανερά ικανοποιημένος από αυτή την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας τουλ. Από την άλλη, χαρακτήρισε τον Βόλο ότι βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση. 

«Ερχονται βαθμοί, οι οποίοι μας έχουν αλλάξει τελείως την εικόνα και τη βαθμολογική μας θέση. Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σταθερή ομάδα, η οποία από την αρχή της χρονιάς είναι πρώτη, δίκαια. Δε φοβηθήκαμε το παιχνίδι, είπαμε σαν ομάδα ότι έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε παντού να διεκδικήσουμε αποτελέσματα. Ενα “κλειστό” πρώτο ημίχρονο, με δύο ομάδες, οι οποίες έψαχναν και οι δύο να ανοίξουν το σκορ. Πήγαμε στην καθοριστική φάση του δευτέρου ημιχρόνου, όπου πολύ νωρίς ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες και κάπου εκεί ψάξαμε παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε το παιχνίδι. Σκοράραμε, ενώ ο αντίπαλος αντέδρασε για ένα δεκάλεπτο, ισοφάρισε, έχασε και κάποιες φάσεις, πετύχαμε το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί όπως ήταν φυσιολογικό άνοιξε το παιχνίδι και μπορέσαμε και βρήκαμε κι άλλες φάσεις για να αυξήσουμε το σκορ. Αυτό που μένει από εμάς είναι ότι η σπουδαία νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια, καθώς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Καιγόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Να ευχηθώ στην ομάδα του Βόλου, που είναι δίκαια μπροστά, να πετύχει τον στόχο της, συγχαρητήρια και στον συνάδελφο», ήταν οι δηλώσεις από τον Αλ. Βοσνιάδη.

 

karta antonis garden
/psiloritischania