Βοσνιάδης για ενίσχυση: 1-2 ποιοτικές προσθήκες, να πιάσουν τόπο

Χανιά | 17 Δεκεμβρίου 2019, 0:43

Αν και όπως ανέφερε το θέμα αυτό θα το δει με τη διοίκηση μετά το τελευταίο παιχνίδι του 2019 με τον Εργοτέλη ο Αλέκος Βοσνιάδης αποκάλυψε τις σκέψεις του εν όψει μεταγραφικής περιόδου.

/Bella Pizza

Οπως τόνισε, έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ο έμπειρος προπονητής των Χανίων υπάρχει περίπτωση να γίνουν 1-2 κινήσεις, οι οποίες θα είναι ποιοτικές. 

Αναλυτικά στην ερώτηση για το αν υπάρχει σκέψη για ενίσχυση η απάντησή του ήταν η εξής: «Εχω μιλήσει με τη διοίκηση και έχω πει να φτάσουμε μέχρι τη διακοπή. Σαν προπονητής κάποια πράγματα στο κεφάλι μου τα έχω και κάποιες κινήσεις από μόνος μου μπορεί να έχω κάνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ και αν γίνουν προσθαφαιρέσεις θα είναι πολύ λίγες, σε σημεία που “χτυπάνε”. Μην ξεχνάτε ότι τα τελευταία δύο παιχνίδια έχουμε αλλάξει και τον σχηματισμό μας. Ισως χρειαστούμε λίγο ενίσχυση εκεί που δεν υπολογίζαμε ότι θα χρειάζονται παραπάνω θέσεις. Είναι μία-δύο θέσεις όπου θα ψάξουμε να βρούμε το καλύτερο δυνατό και με όλα τ’ άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε γεμάτοι από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Αλλά 1-2 προσθαφαιρέσεις, ποιοτικές, να πιάσουν τόπο».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad