“Βλέπει” ΠΟΑ – Ικανοποίηση για το “Χ” με Επισκοπή

Πανακρωτηριακός | 1 Οκτωβρίου 2019, 19:14

Από την Τετάρτη (2/10) αναμένεται να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό ο Πανακρωτηριακός. Την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κόλτζου πραγματοποιούν το ρεπό της εβδομάδας.

Οπως είναι προφανές, το κλίμα στις τάξεις του Πανακρωτηριακού είναι πολύ καλό μετά τη σπουδαία ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα στην έδρα της Επισκοπής, απέναντι στο ισχυρότερο, ίσως, φαβορί για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Οπως αποδεικνύεται δεν ήταν τυχαίο ότι ο Πανακρωτηριακός κράτησε στην ισοπαλία (0-0) τον Ηρόδοτο μέχρι το 80ό λεπτό, ούτε του επέτρεψε να δημιουργήσει ευκαιρίες στον αγώνα που διεξήχθη στην πρεμιέρα στα Καθιανά.

Τώρα, το ζητούμενο για την ομάδα είναι να μπορέσει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό για να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί σε ένα νέο, δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα απέναντι στον Ατσαλένιο.

Από ‘κει και πέρα, μετά από απόφαση του προπονητή, κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιείται φιλικό απέναντι στην ΕΘΚ για όλους όσοι μένουν εκτός αποστολής ή έχουν παίξει ως αλλαγή στο ματς που έχει προηγηθεί για το πρωτάθλημα. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη μάλιστα με επιτυχία τη Δευτέρα (30/9) και θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα τέτοια μέρα.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα με τον ΠΟΑ δε θ’ αγωνιστεί λόγω τιμωρίας ο Λιονάκης που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο Γάλλο.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad