Βισκαδουράκης: Αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα

ΕΚΑΣΚ | 9 Οκτωβρίου 2019, 15:39

Την άποψη ότι θα είναι αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, που αρχίζει το Σάββατο (12/10), εξέφρασε ο Γιάννης Βισκαδουράκης. 

Ο προπονητής του φιναλίστ των τελευταίων δύο διοργανώσεων Εργοτέλη έθεσε μέσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, εκτός των “κιτρινόμαυρων”, το Ηράκλειο, τον Ηρόδοτο, τον Κύδωνα και την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη έχουν ως εξής:

«Οι στόχοι μας τη νέα χρονιά είναι υψηλότεροι σε σχέση με πέρσι, καθώς ο πρόεδρος έκανε την υπέρβαση και η ομάδα ενισχύθηκε ποιοτικά. Έχουμε το πλέον δυνατό ρόστερ στα χρόνια που είμαι εγώ πρώτος προπονητής στην ομάδα, αρκεί να είμαστε υγιείς, καθώς αυτή την περίοδο έχουμε τέσσερις τραυματίες στους οποίους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψουν κοντά μας.

Το πρωτάθλημα εφέτος θα είναι αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό καθώς εκτός από εμάς ενισχύθηκαν και οι άλλες ομάδες και υπάρχουν 3-4 που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το Ηράκλειο, ο Ηρόδοτος, ο Κύδωνας και το Αρκαλοχώρι είναι ομάδες που μαζί με εμάς θα είναι πιστεύω στην πρώτη πεντάδα. Το επίπεδο θα είναι υψηλότερο και η δυσκολία του πολύ μεγάλη.

Εμείς σαν ομάδα αυτό που θέλω να προσέχουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας καθώς οι απαιτήσεις του πρωταθλητισμού θα είναι αρκετές και για να τα καταφέρεις θα πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Το πρωτάθλημα εφέτος θα είναι μεγάλο και μόνο η δουλειά μέσα στο γήπεδο θα χρίσει κάποιον φαβορί ή όχι.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους, εύχομαι όλοι μας να βοηθήσουμε να ανέβει ένα σκαλί το πρωτάθλημα και να δούμε όσο το δυνατόν καλύτερους αγώνες».

 

zgas

Rabona ad