Βεστάκης: Είμαι αισιόδοξος

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 21 Σεπτεμβρίου 2018, 14:30

Ο Λευτέρης Βεστάκης πιστεύει στις δυνατότητες του ΣΥΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο athlitiko για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη θα καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία, αφού έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με πλάνο.

Στο σχόλιο του για το ΣΥΝΚΑ και την παρουσία του στο καινούργιο πρωτάθλημα, ο Βεστάκης τόνισε: «Επιστρέψαμε στην Γ’ Εθνική πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι. Η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια, κρατώντας το βασικό κορμό και με πολύ καλές προσθήκες που έχει πραγματοποιήσει, αποτελεί μια ομάδα δυνατή και με πλάνο.  

Είμαι αισιόδοξος πως θα φτάσει στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής με πολλές καλές ομάδες. Στο ξεκίνημα το πρόγραμμα μας είναι λίγο δύσκολο, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη και θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά, τώρα, στον προσωπικό του στόχο, παραμένει πάντα ο ίδιος και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω και τη νέα σεζόν είναι, όπως κάθε χρόνο, να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν μπορώ περισσότερο να πετύχει το στόχο της».

Estrella