Βεργίνης: Πρόωρος τελικό με Ρέθυμνο

Μπάσκετ 18 Οκτωβρίου 2019, 18:39

Ως πρόωρο τελικό χαρακτηρίζει το ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings o αθλητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Βεργίνης, λίγες ώρες πριν την έναρξη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης (19/10, 15:45, ΚΓ "Σοφία Μπεφόν").

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δημήτρης Βεργίνης στο μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόσο για το ματς με την Κρητική ομάδα, όσο και για τον αποκλεισμό των “Νεοσμυρνιωτών” από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος:

«Όπως είχα αναφέρει και τη προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα μας είχε μπροστά της ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο. Δυστυχώς τη Τετάρτη (16/10) που μας πέρασε “καταφέραμε” να γνωρίσουμε μια πολύ ντροπιαστική ήττα, τόσο για την ιστορία του Πανιωνίου, όσο και για μας… τους ίδιους του παίκτες.

Ξέραμε ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, κάνεις, όμως, δεν περίμενε να εξελιχθούν τα πράγματα έτσι. Οφείλουμε μια τεράστια συγγνώμη στο κόσμο του Πανιωνίου και υποχρέωση μας -από εδώ και πέρα- είναι να αλλάξουμε τα δεδομένα για την ομάδα μας.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα μας. Η διοίκηση από τη πλευρά της είναι δίπλα μας και ήδη βρίσκεται σε διαδικασία, ώστε να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ και στο coach Λίβανο, τον οποίο ευχαριστούμε όλοι οι παίκτες και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη πορεία του. Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα και συνήθως ο προπονητής είναι αυτός που την “πληρώνει” πρώτος. Το Σάββατο (19/10) έχουμε τον αγώνα με το Ρέθυμνο… Είναι ένας πρόωρος τελικός θα έλεγα, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράματα και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη.

Όλοι μας -Έλληνες και ξένοι- πρέπει να καταλάβουμε ποια ομάδα εκπροσωπούμε και τι φανέλα φοράμε και να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε τη πρώτη μας νίκη, την οποία τόσο πολύ χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πληγώσει τον κόσμο μας, αλλά αυτό το Σάββατο (19/10) τον χρειαζόμαστε όσο τίποτα να είναι εκεί… δίπλα μας.

ΥΓ: Στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Διαγόρα, όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για ένα πολύ καλό σκοπό,να βοηθήσουν όσο μπορούν το μικρό μας φίλο Παναγιώτη – Ραφαήλ να ξεπεράσει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει.Τέτοιες πράξεις υπενθυμίζουν ότι ο αθλητισμός πρεσβεύει πολιτισμό και μακάρι να βλέπουμε τέτοιες ενέργειες πιο συχνά από όλους μας και να βοηθάμε συνανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.»

zgas

Rabona ad