Βεργέτης: Τιμή μου να βρίσκομαι απέναντι στον Κάμπος

Πλατανιάς | 3 Σεπτεμβρίου 2018, 20:54

Ειδική μνεία στον προπονητή του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος, έκανε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα στη Δράμα ο Στάικος Βεργέτης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής της Δόξας επισήμανε ότι ήταν τιμή του να βρίσκεται στον αντίπαλο πάγκο από τον Βραζιλιάνο τεχνικό, που ήταν ο πρώτος με τον οποίο συνεργάστηκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως φιλοξενούνται στο σάιτ της Δόξας έχουν ως εξής: «Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος τεσσάρων φιλικών παιχνιδιών μέσα σε έξι μέρες με τους παίκτες να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία χωρίς φρέσκα πόδια, όμως υποστήριξαν το ρόλο τους στο γήπεδο με θετικό πρόσημο, κατά διαστήματα. Η ομάδα πρέπει να αποφύγει να βάζει τον εαυτό της σε μπελάδες, να εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν και να βελτιώσει την επιθετική της λειτουργία. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας πριν το κύπελλο κατά τις οποίες θα αυξήσουμε την ένταση, το ρυθμό και την ταχύτητα των παικτών. Για άλλη μια φορά θέλουμε όλοι μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε κοντά μας.

Θα ήθελα να κάνω μια ειδική μνεία στον κ. Πάουλο Κάμπος. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στον αντίπαλο πάγκο, απέναντι του, μιας και είναι ο πρώτος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Του εύχομαι υγεία και επιτυχίες».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards