Βασιλειάδης: Το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου η έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ

Football League 7 Σεπτεμβρίου 2018, 15:18

Δηλώσεις για την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ παραχωρεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, λέγοντας ότι αν προκύψει καθυστέρηση θα είναι μόνο για μια εβδομάδα. «Το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουμε έναρξη», τονίζει χαρακτηριστικά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως είναι γνωστό, αρχικά είχε αναφερθεί η 23η Σεπτεμβρίου ως η ημερομηνία έναρξης της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά όπως φαίνεται η πρεμιέρα θα μετατεθεί -βάσει και των δηλώσεων του κ. Βασιλειάδη- στις 23/9.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στην εφημερίδα “Κόσμος της Πάτρας”, λέγοντας μεταξύ άλλων για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τα εξής:

«Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση για όλα τα θέματα και στη Φούτμπολ Λιγκ. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε οριστικοποιήσει με την ΕΡΤ όλα τα θέματα που αφορούν την κατηγορία. Είμαστε σε μια νέα διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για την Φούτμπολ Λιγκ. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αν προκύψει πιστεύω ότι θα είναι μόνο για μια εβδομάδα και το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουμε έναρξη και στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards